top of page

DIZAJN INTERIJERA

book.jpg

Osjetili ste potrebu za promjenom? 

Iako imate predodžbu o tome što bi ste željeli promijeniti, teško je donijeti odluku kako to točno učiniti. 

Dobra je ideja posegnuti za znanjem i iskustvom stručnjaka na tom području, dizajnerom interijera.

Jedno od naših temeljnih uvjerenja je da svi zaslužuju živjeti u nevjerojatnom prostoru koji vam donosi radost i udobnost. Prostor koji bi trebao biti odraz veše osobnosti i stila, a trebao bi biti i funkcionalan.

Nevjerojatan dizajn interijera ne događa slučajno. Predivno uređeni prostori su pažljivo istraženi, planiraju ih i uređuju profesionalci, dizajneri. 

Možda vam se čini pretjerano jer ćete morati platiti dodatnu naknadu za dizajnera, ali istina je da vam angažiranje dizajnera može pomoći u izbjegavanju skupih pogrešaka i troškova, pomaže u donošenju odluka o dizajnu koje će povećati vrijednost vašeg prostora. Također ako imate ograničen proračun, dizajner će najbolje iskoristiti ono što možete potrošiti. Kao što će vam angažiranje dizajnera donijeti financijsku korist, tako će i uštedjeti na vašem vremenu.

Kada angažirate dizajnera. Zadatak dizajnera je da sluša vaše želje i potrebe. Za prvu fazu ključan je dolazak u prostor kako bi se osjetio i doživio. Bitno je osjetiti njegove prednosti i mane kako bi se ponudilo što bolje rješenje.​

Nakon što se obiđe prostor i obavi razgovor slijedi izrada nacrta idejnih prijedloga koji zahtijevaju odobrenje naručioca projekta, nakon čega dizajner kreće u potragu za konkretnim predmetima i namještajem, pri čemu je zadužen za pregovore o cijeni, dostavnim, rokovima i sličnim detaljima kasnije izvedbe. Dužan je sastaviti troškovnik u kojem će biti vidljive cijene, slike artikala i vrijeme dostave.

U zadnjoj fazi dizajner je zadužen za koordiniranje kompletne izvedbe idejnog rješenja, usko surađujući s izvođačima radova, tako da klijent ne mora voditi brigu o naknadnim angažmanima, osim ako to ne želi.

Završna faza sastoji se od konačne provjere je li svaki element idejnog projekta na svom mjestu i u skladu sa željama vlasnika prostora.

> Za dodatna pitanja ili angažman dizajnera slobodno nas kontaktirajte. 

bottom of page