top of page

TO SMO MI

logo za hlače crni.png

Design 3sto60  je tvrtka koja okuplja stručnjake s  dugogodišnjim iskustvom u dizajniranju, projektiranju i izradi namještaja.

Vodi nas ideja kreiranja uzornog namještaja. Uz sve što radimo težimo održivosti čak i u dizajnu. Zato kreiramo nove standarde i spremni smo na najzahtjevnije izazove.

Želja nam je pružiti individualni pristup, iskazati se uslugom i konačnim proizvodom. Nudimo cjelovita rješenja prema individualnim potrebama i željama.

Idemo naprijed uvjerljivo i s velikom strašću, postavili smo jasne ciljeve i prioritete.

Design 3STO60 d.o.o.

design%20360%20radnik%202_edited.jpg
20210320_132312_edited.jpg
23_edited.jpg

RECENZIJE

Azra P. 

  • Izuzetno nam je ugodno bilo surađivati sa gospodinom Kristijanom i gospođicom Danielom. Sve su odradili izvrsno i pedantno, te nam pomogli s nekim rješenjima. Jako smo zadovoljni firmom Design 3STO60 j.d.o.o. koju smo odabrali za izradu kuhinje po mjeri.

Sandra T. 

  • Točnost, savjet. Prilagođavanje i poštivanje dogovora. Sa svime sam zadovoljna.

Mario L. 

  • Ljudi su ispoštovali rok, pedantni, kako je bilo dogovoreno tako je i napravljeno. Moja preporuka. Pozdrav Tihani, Kristijanu i ljudima koji rade s njima.

Tihana D. 

  • Izvođač je izuzetno profesionalan i ljubazan. Cijena je pristojna i sve dogovoreno je ispoštovano. Imao je strpljenja sa čekanjem na konačan datum isporuke kuhinje ( u 3. umjesto u 10. Mjesecu), uvijek je izlazio u susret sa savjetima i odgovarao na naše upite. Nastaviti ćemo suradnju te smo već naručili drugi namještaj po mjeri od izvođača! Sigurno ćemo ga preporučiti prijateljima.

Renata Z. V.  

  • Od izvođača smo zatražili ponudu za izradu čajne kuhinje, koja je napravljena u dogovorenom roku. Kuhinja je savršena, a majstori koji su došli na montažu su profesionalni i sve su odradili vrlo brzo i uredno.

Tanja Š.  

  • Izvođač je sve obavio na vrijeme. Pohvale na pristupačnosti, savjetima i kvaliteti učinjenog. Naše preporuke.

Tomislav K. 

  • Radilo se o mizernom poslu koji nitko drugi nije htio uzeti. Na kraju, element je sastavljen od materijala koji je bio na raspolaganu kao višak i gotovo da i nije naplaćen. Dostavljen je (i to u vrijeme koje sam ja izabrao), unesen u kuhinju i s osmjehom postavljen u vaser vagu. A prvi puta vidim ljude... Svaka im čast !

Lidija M.         

  • Sada, nakon izvršenih radova, s velikim zadovoljstvom mogu ocijeniti tvrtku 3STO60 j.d.o.o. Cjelokupna ocjena je i više od odličan (5). Vrlo profesionalni, odgovorni u komunikaciji, odlični pravi primjer kako bi se trebalo poslovati. Cijena u skladu produkta - izvrsna. Kuhinja je vrlo dobro napravljena, ispoštivani su svi rokovi s vrlo visokom dozom profesionalnosti. Svakako preporučujem ovu tvrtku za izvedbu. Posebne pohvale za gosp. Kristijana i gosp. Marija.

Sandra K. P.                                                                                                                                                  

  • Iako sam bila malo skeptična prema ovom načinu traženja kuhinje po mjeri, ipak sam ugodno iznenađena angažmanom; brzinom kontakta, neograničenim strpljenjem, savjetima i cijenom koja je u odnosu na druge ponude, najpihvatljivija . Da je više ovakvih odgovorih ljudi, to bi bilo sjajno. Zaista su za svaku preporuku i potvrđuju svaku peticu koju su dobili. :-)

bottom of page