top of page
paint desing 360 hr.png

STVARAMO BOJE

design 360 paint dot.png

LAKIRANJE PLOČASTIH MATERIJALA

OTKRIJTE IZUZETNOST LAKIRANIH POVRŠINA

Lakiranje pistolj design 360.webp

 Pružamo uslugu lakiranja za proizvođače, dizajnere, trgovce i privatne klijente 

Naša strast je transformirati obične komade MDF-a, stakla, masivnog drveta ili furnira u remek-djela besprijekorne ljepote. S ponosom kombiniramo stručnost, kreativnost i vrhunske materijale kako bismo stvorili površine koje oduzimaju dah. U svijetu gdje prvi dojam ima nevjerojatnu važnost, naša tvrtka predstavlja vrhunsku kvalitetu lakiranja. Bez obzira tražite li sofisticirani visoki sjaj ili mat varijantu, mi smo tu da vašu viziju pretvorimo u stvarnost. Naš tim je posvećen svakom detalju, pridajući posebnu pažnju svakom projektu koji preuzimamo. Koristimo najnovije tehnologije i materijale kako bismo osigurali estetski privlačne rezultate i kvalitetu. Kroz našu predanost kvaliteti, inovaciji i održivosti, stvaramo površine koje će zadovoljiti i najzahtjevnije ukuse.

Jedan od najčešćih materijala u proizvodnji namještaja koji se lakira je MDF (Medium Density Fiberboard). Vrsta kompozitnog materijala koji se proizvodi od drvenih vlakana, smole i voska te se preša pod visokim tlakom i temperaturom. Evo zašto se MDF često koristi i lakira:

1. Ravna površina: MDF ploče su izuzetno ravne i glatke, što ih čini idealnim za različite namjene, uključujući izradu namještaja, vrata, panela i ormara.

2. Jednostavna obrada: MDF je jednostavan za rezanje, oblikovanje i brušenje. Ovaj materijal omogućuje precizno izrađivanje detalja, što ga čini popularnim među stolarima i dizajnerima.

3. Stabilnost: MDF ima homogenu gustoću i stabilnost, što ga čini manje podložnim deformacijama zbog vlage ili promjena temperature.

4. Lakiranje: MDF se često lakira iz nekoliko razloga:

a. Estetika: Lakiranje MDF-a pruža estetski privlačan izgled. Može se obojiti u različite boje, pružajući fleksibilnost u dizajnu namještaja ili drugih proizvoda.

b. Zaštita: Lakiranje štiti MDF od vlage, ogrebotina i drugih oštećenja što produžuje vijek trajanja proizvoda.

c. Jednostavno održavanje: Lakirane površine su lakše za čišćenje i održavanje u usporedbi s laminatnim ili neobrađenim površinama.

20231025_132330_edited_edited_edited.jpg
20231025_133401_edited_edited.jpg
20231025_133742_edited_edited.jpg

Naša strast prema bojama i detaljima nadmašuje očekivanja, čineći svaki projekt jedinstvenim iskustvom. Uz vrhunsku stručnost i predanost, lakiramo materijale u remek-djela koja plijene pažnju.

 

Voditelj Lakirnice, Marijo

Lak 360 png_edited.png

KONTAKTIRAJTE NAS!        

Zahvaljujemo se na slanju!

logo za hlače crni.png

INFO@DESIGN360.HR   |   +385 98 842 101

bottom of page